Πλούσιο το Εορταστικό Πρόγραμμα 8με8 του Δήμου Καστοριάς

Πλούσιο το Εορταστικό Πρόγραμμα 8με8 του Δήμου Καστοριάς

Το Πρόγραμμα Εορταστικής Περιόδου 8με8 του Δήμου Καστοριάς κερδίζει τις εντυπώσεις.  H νέα Δημοτική Αρχή, κατάφερε με πολύ κόπο και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να οργανώσει ένα πλήρες και πολυδιάστατο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων, με στόχο να αποτελέσουν ένα πρώτο, αρχικό βήμα, το οποίο καλούμαστε όλοι μαζί να το μετατρέψουμε σε άλμα τα επόμενα χρόνια.

Ενδεικτικά:

«Γιορτές του Κόσμου». Γιορτινές ιστορίες, παραμύθια και γεύσεις απ’ όλον τον κόσμο για τους μικρούς μας φίλους, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αθανάσιος Χριστόπουλος”, στην πλατεία Ομονοίας. Συμμετέχει το Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς.

«ZUMBA»Επίδειξη χορού ZOUMBA, από το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αθανάσιος Χριστόπουλος”, στο θεματικό πάρκο «Μαγική Λιμνοπολιτεία».

“Ο Αϊ-Βασίλης Ήρθε Νωρίς” Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού από τη συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Αναστασία Λιάπη, στο θεματικό πάρκο «Μαγική Λιμνοπολιτεία».

 

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00

«Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης». Χριστουγεννιάτικη ταινία για μικρούς και μεγάλους.

 

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00

«Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης». Χριστουγεννιάτικη μουσικοκινητική παράσταση «Ο φον Κουραμπιές εναντίον κόμη Μελομακαρόνη» με τους μουσικούς Ελπίδα & Άγγελο Σίσκου.

 

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

  • «Χριστουγεννιάτικες Νότες». Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς δίνει εορταστικό τόνο και ρυθμό. Ώρα 12:00 μεσημβρινή, στον πεζόδρομο της Ερμού και ώρα 13:00 στην «Μαγική Λιμνοπολιτεία». 
  • «Φωτογραφία με τον Αϊ-Βασίλη»Ώρα 17:00 Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τους φίλους της Μπαλού. Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας Κορησού, με τη συνδρομή της ΔΕΥΑΚ και της Κωνσταντινίδειος Δημοτικής βιβλιοθήκης Κορησού

 

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00

«Καστοριανή Βεγγέρα». Χριστουγεννιάτικη βραδιά με το μουσικό σύνολο του Ωδείου Βορείου Ελλάδος, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας-Καστοριά. Την εκδήλωση πλαισιώνει η  παραδοσιακή χορωδία του  Πολιτιστικού Συλλόγου “Αθανάσιος Χριστόπουλος” και ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς. Συνδιοργανωτής: Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

 

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00

«Τα Κάλαντα της Καστοριάς». Παραδοσιακά Κάλαντα στο Δημαρχείο, σε Φορείς και στους δρόμους της πόλης από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς.

 

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00 μεσημβρινή

«Παιδικό Ξεφάντωμα». Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά με περφόρμερ, ξυλοπόδαρους και ξωτικά, στο θεματικό πάρκο «Μαγική Λιμνοπολιτεία».

 

Δύο εντυπωσιακά Λογότυπα του Δήμου Καστοριάς για την Εορταστική Περίοδο

Με δύο εντυπωσιακά λογότυπα, τα οποία λειτουργούν συνδυαστικά, η νέα Δημοτική Αρχή, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις σχεδίασης και δίνοντας έμφαση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Καστοριάς, ξεδιπλώνει το Εορταστικό Πρόγραμμα και παρουσιάζει τη “Μαγική Λιμνοπολιτεία”.

 

Από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου, έχει ετοιμαστεί ένα πλούσιο και πολυδιάστατο Πρόγραμμα εκδηλώσεων, με πολλές από αυτές να πραγματοποιούνται για πρώτη φορά, ενώ παράλληλα, μία παραμυθένια πολιτεία καθρεφτίζεται στην πανέμορφη λίμνη και μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

 

 

Πηγή Δήμος Καστοριάς Website