Βράβευση φορέων και συνεργατών από το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Τους επιστήμονες υγείας και τους φορείς που στάθηκαν στο πλευρό των ηλικιωμένων του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας όσο και στην μετά-Covid εποχή, τίμησαν με βράβευση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Πρόεδρος της δημοτικής δομής, Γιάννης Σημαντηράκης.

Στη βράβευση παρόντες ήταν επίσης το Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Μανώλης Κοτσιφάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Ζερβουδάκη, Νεκτάριος Ψαρουδάκης και Μιχάλης Τσουπάκης αλλά και ηλικιωμένοι της δομής.

Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση της θητείας του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, Γιάννης Σημαντηράκης απένειμε τιμητική πλακέτα σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στους ηλικιωμένους του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Ανάμεσα σε όσους βραβεύτηκαν ήταν ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, η διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝΧ, Αγγελική Δαμιανάκη, η διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝΧ, Βασιλική Κριετσέπη, η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής και πρόεδρος της επιτροπής λοιμώξεων του ΓΝΧ, Ειρήνη Λαγουδάκη, ο πρόεδρος του περιφερειακού παραρτήματος Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Στέλιος Καλαϊτζάκης, ο συντονιστής ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανος Ντουκάκης και οι επιμελητές της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝΧ, Σπυρίδων Τσιμπογιάννης και Χριστούλα Πετράκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων στο καλωσόρισμα του επισήμανε πως: «Κατά την ολοκλήρωση της θητείας του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων πέρα από ικανός υπήρξε και τυχερός γιατί είχε δίπλα του επιστήμονες που με αφοσίωση και ανθρωπιά στάθηκαν δίπλα στους φιλοξενούμενους της δομής μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα προσφέρατε και συνεχίζετε να προσφέρετε για να διανύουν οι ηλικιωμένοι μας, μια αξιοπρεπή και ασφαλή τρίτη ηλικία».

Με τη σειρά του, ο κ. Σημαντηράκης ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων και όλους εκείνους που φρόντισαν αγόγγυστα τους ηλικιωμένους της δομής.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα