Βραβεύτηκε το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» του Δήμου Λαυρεωτικής για το #BEACTIVE

Στην ετήσια εκδήλωση απολογισμού του Ευρωπαϊκού  Πρόγραμματος #BEACTIVE για τη χώρα μας που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την Παρασκευή 9/2 , τιμήθηκε για την συμμετοχή του το τμήμα αθλητισμού του  Ν.Π.Δ.Δ. « ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής. Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης Γεώργιος , ο εθνικός Συντονιστής του προγράμματος #BEACTIVE στη χώρα μας κ. Διονύσης Καρακάσης, αλλά και οι πρέσβειρες της Ελλάδας κ.Κέλλυ Λουφάκη, κ. Έφη Σφυρή, κ.Καλλιόπη Βέττα κ. Ελένη Μανδραβέλη και η κ. Βίκη Τσίκλη.

Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα είναι και ο ίδιος Πρεσβευτής του #BeActiveHellas για το 2018!

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» του Δήμου Λαυρεωτικής εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος αθλητισμού Δρ. Πανταζής Κωνσταντίνος. Ο εθνικός Συντονιστής του προγράμματος #BEACTIVE στη χώρα μας κ. Διονύσης Καρακάσης εξήρε το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» αλλά και τον κ. Πανταζή για την 20 έτη και πλέον συμμετοχή σε προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  και  απαριθμεί δεκάδες εκδηλώσεις αθλητικού ενδιαφέροντος με την συμμετοχή χιλιάδων συμπολιτών μας υπό την αιγίδα της δεύτερης.

Η βράβευση του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» του Δήμου Λαυρεωτικής αποτελεί τιμή για την ανιδιοτελή προσφορά και την πολύπλευρη δράση στις πολυάριθμές εκδηλώσεις καθώς την άψογη  συνεργασία με το Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και την πρόεδρο κ. Ευαγγελία  Βελετάκου, όπως δήλωσε και ο Συντονιστής κ. Καρακάσης.

Πηγή: Δήμος Λαυρεωτικής

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα