Η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία του κόσμου με αερόστατο πάνω από τη Λίμνη Πλαστήρα

Η δεύτερη εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα αφορούσε την ύψωση της μεγαλύτερης Ελληνικής σημαίας στον κόσμο, μεγέθους 1.500 m2,επάνω από τη λίμνη, με φόντο τα κεντρικά θεσσαλικά Άγραφα.

Η ανύψωση του αερόστατου με τη σημαία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (9/5) από το γήπεδο της Πεζούλας, με σκοπό να αναδείξει τη μεγαλοσύνη της καρδιάς και της ψυχής του Έλληνα και της αγάπης του για την Πατρίδα.

Πρόκειται για εντυπωσιακό γεγονός, το οποίο δημιούργησε νέο «ρεκόρ Γκίνες».

Το παρών έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Καραγιάννης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κώστας Ζυγογιάννης, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος, ο πρόεδρος Τ.Κ. Πεζούλας κ. Λάμπρος Λιαπής, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι του ΕΒΕ Καρδίτσας και φυσικά ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναναγιώτης Νάνος.

Η διοργάνωση υποστηρίχτηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας, με χορηγούς την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και τις επιχειρήσεις Μεταλλικά Νερά «Θεόνη» και «ΑΛΟΥΜΙΛ».


Πηγή Δήμος Λίμνης Πλαστήρα Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα