Τον πανελλήνιο πρωταθλητή τένις, στις ηλικίες των 14 ετών, Άλκη Μιχαλακόπουλο συνεχάρη ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος

Τον νεαρό τενίστα Άλκη Μιχαλακόπουλο δέχθηκε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και τον συνεχάρη για την πανελλήνια νίκη του στο  πρωτάθλημα τένις παιδιών 14 ετών τόσο στο μονό όσο και στο διπλό αλλά και την πρώτη θέση στα μονά και στα διπλά στο πανελλαδικό των 16 ετών.

Ο Άλκης 14 ετών κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα αν και αγωνίζονταν με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Ξεκίνησε το τένις από την ηλικία των πέντε ετών και προπονείται στην ακαδημία του Φοίβου Μιχαλόπουλου. Στα 9 του χρόνια  πήρε το πρώτο πανελλήνιο  πρωτάθλημα και έκτοτε κέρδισε διαδοχικά τα πανελλήνια πρωταθλήματα για τις ηλικίες των 10 και των 12 ετών. Παρόμοιες διακρίσεις απέσπασε και σε άλλα πανελλήνια τουρνουά.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατάφερε να κατακτήσει  την 11η  θέση κατάταξης  έχοντας κερδίσει οκτώ Ευρωπαϊκούς τίτλους. Επιπλέον έχει εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα τένις σε πανευρωπαϊκούς αγώνες στην ηλικία των 12 των 13 και  των 14 ετών αντίστοιχα.

Να σημειωθεί επίσης ότι έχει διεθνές συμβόλαιο με την εταιρία εξοπλισμού τένις «Babolat», η οποία τον εξοπλίζει με το απαραίτητο αθλητικό υλικό για τις προπονήσεις και τους αγώνες του.

Στη συνάντηση  του νεαρού τενίστα με τον Δήμαρχο ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αχιλλέας Χατζούλης, η γ.γ. του Δήμου Βάνα Χλιάπη-Γκουνιαρούδη και οι εκπρόσωποι της εταιρείας «ΣΑΝΙΔΑΣ ΑΤΕ, Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες, Οικοδομή – Κατασκευές» Αθανάσιος Σανίδας και Βάσω Στεργιούλα ως υποστηρικτές της σημαντικής προσπάθειας του Άλκη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα