Το νέο τουριστικό φυλλάδιο του Δήμου Δελφών που θα περάσει από δεκάδες χιλιάδες χέρια

Π. Ταγκαλής: «Η εξωστρέφεια κορυφαίος στόχος της επόμενης θητείας»
Ο Δήμος Δελφών παρέλαβε τα νέα ενημερωτικά φυλλάδια προβολής της περιοχής, αποκτώντας ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του τόπου.
Πιο συγκεκριμένα, και στο πλαίσιο του συνολικού στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου για την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής, δημιουργήθηκαν και εκτυπώθηκαν τα νέα ενημερωτικά φυλλάδια, σε δύο γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά), τα οποία περιλαμβάνουν φωτογραφίες, χάρτες και αναλυτικές πληροφορίες που εστιάζουν στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο (ιστορικού, πολιτιστικού, αθλητικού, φυσιολατρικού, θρησκευτικού, συνεδριακού κ.α.).
Να σημειωθεί ότι το νέο τουριστικό φυλλάδιο θα διανεμηθεί σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα της περιοχής, ενώ επίσης θα συνοδεύει και θα διανέμεται σε αποστολές εκπροσώπων του Δήμου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με την παραλαβή των νέων φυλλαδίων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποιότητά τους, δηλώνοντας: «Ο Δήμος Δελφών μετά από χρόνια παραλαμβάνει ένα νέο έντυπο υλικό για την προώθηση της περιοχής, μέσω του οποίου οι εικόνες του τόπου μας και οι μοναδικές ομορφιές του θα περάσουν από δεκάδες χιλιάδες χέρια. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί τμήμα του συνολικού σχεδιασμού που έχουμε κάνει, με στόχο την εξωστρέφεια, έναν από τους κορυφαίους που έχουμε θέσει για τη νέα θητεία, στοιχεία της οποίας σταδιακά θα αρχίσουν να αναπτύσσονται».
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα