Το Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα» ξεκινάει νέο κύκλο σεμιναρίων για ανέργους

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα» ξεκινά νέο κύκλο του βιωματικού σεμιναρίου για ανέργους σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ.

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 9 δίωρες συναντήσεις και θα υλοποιείται κάθε Τρίτη 6 – 8 το απόγευμα, με έναρξη την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ψυχολογική υποστήριξη και η ενδυνάμωση των ανθρώπων που βιώνουν την ανεργία. Στη διάρκεια των συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να διαχειρίζονται το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις, να βελτιώσουν τις σχέσεις με τους άλλους, να βρίσκουν πρακτικές λύσεις σε συνθήκες οικονομικής πίεσης, να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το χρόνο τους, να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τις δυνατότητές του, διατηρώντας θετική στάση, παρόλα τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο, μέχρι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο του Δικτύου Άλφα 2310 729090. Καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα Δήμος Δέλτα Facebook 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα