Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κιλελέρ στο Λύκειο Αρμενίου

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ σε  συνεργασία με το Γυμνάσιο και με τις Λυκειακές τάξεις Αρμενίου, πραγματοποίησε παρέμβαση στους μαθητές της Α’ τάξης Λυκείου με θέμα “ Γνώρισε τον Εαυτό σου και σχεδίασε το επαγγελματικό σου μέλλον”

Το εργαστήριο είχε στόχο να μάθουν οι μαθητές περισσότερα για τις κλίσεις και τις ικανότητές τους, τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα και τις εργασιακές τους αξίες ώστε  να αποκτήσουν μια καλύτερη εικόνα του εαυτού τους και να δουν πώς αυτή ταιριάζει καλύτερα με τα χαρακτηριστικά των επαγγελμάτων και της αγοράς εργασίας.

Η παρέμβαση είχε διαδραστικό χαρακτήρα, διήρκησε δύο σχολικές ώρες και συντονίστηκε από την κα. Αντιγόνη Ζήση, ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ.

Το Κέντρο Κοινότητας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, τη θετική τους διάθεση και ανταπόκριση στην συνάντηση, αλλά και τη Διεύθυνση του σχολείου για τη συνεργασία και τη θερμή φιλοξενία.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κιλελέρ υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή: Δήμος Κιλελέρ

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα