Το ΔΕΠΑΝ στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποίησε το Ελληνικό Δίκτυο για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) τη Δευτέρα 4/10/2019. Τον Υπουργό Ανάπτυξης επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων για την Ανάπτυξη, Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Γραμματέας ΔΣ, Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Βασίλης Κουτσιώρης και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δικτύου κα Χρύσα Σαραντοπούλου, με σκοπό να τον ενημερώσουν για το έργο και τις δράσεις του ΔΕΠΑΝ, τον αναπτυξιακό ρόλο που διαδραματίζει στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη σύνδεση του με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ανάγκη εστίασης στην αναπτυξιακή προοπτική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης με τη δρομολόγηση δράσεων και διαδικασιών στις οποίες το ΔΕΠΑΝ μπορεί να συμβάλλει με ουσιαστικό τρόπο, καθώς έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τους φορείς ώστε να έχουν γρήγορη απορροφητικότητα των πόρων του ΕΣΠΑ.

Ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός των μελών – Δήμων της  Αναπτυξιακής εταιρίας ΔΕΠΑΝ την καθιστά μια δυναμική επιχείρηση ΟΤΑ που στοχεύει στη Βιώσιμη Ανάπτυξη αξιοποιώντας ευρωπαϊκούς πόρους και υλοποιώντας έργα, που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των Δήμων της χώρας.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα