Το ΔΕΠΑΝ ευχαρίστησε ο Δήμρχος Οινουσσών για την συμβολή του στην ανάπτυξη του τόπου

Με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του ΔΕΠΑΝ Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον Γενικό Διευθυντή Βασίλη Κουτσιώρη ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ ευχαριστεί το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη διότι συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση συγκεκριμένων παρεμβάσεων με τη διοικητική υποστήριξη και τεχνική ενίσχυση που παρείχαν οι υπηρεσίες του.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δανιήλ επισημαίνει:

«Με την ευκαιρία της υπογραφής από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα της χρηματοδότησης της αναβάθμισης των υποδομών ύδρευσης του Δήμου μας μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού ποσού 1.565.705,22 ευρώ, πρόταση την οποία σχεδίασαν και κατέθεσαν οι υπηρεσίες του Δικτύου, η Δημοτική μας Αρχή επιθυμεί να ευχαριστήσει, συγχαρεί και επαινέσει την άρτια προετοιμασία της πρότασης και την επιτυχή έγκριση της».

Και προσθέτει:

«Παράλληλα δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω θερμότατα τους συνεργάτες του Δικτύου για την δημοπράτηση των παιδικών χαρών, την προμήθεια απορριμματοφόρων και την έγκριση μελέτης του Κλειστού Γυμναστηρίου, πολύ σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν αποτελεσματικά τη λειτουργία του νησιωτικού μας Δήμου που παραμένει υποστελεχωμένος και συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Ευχαριστούμε θερμά για τη διοικητική υποστήριξη και τεχνική ενίσχυση και προσβλέπουμε στη συνέχιση της στενής μας συνεργασίας που αποδίδει τα μέγιστα για το νησί μας».

Ο Γ. Δανιήλ καταλήγει στην επιστολή του με εγκάρδιες ευχές για «καλό Πάσχα».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα