Το Χαρμόσυνο Μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου γιόρτασε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου μαζί με πλήθος πιστών στην Μητρόπολη Αθηνών

 

Με τιμή και μεγαλοπρέπεια ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ γιόρτασε την Ανάσταση του Κυρίου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερωνύμου με εκατοντάδες πιστούς να έχουν συρρεύσει στις εκκλησίες για το χαρμόσυνο άγγελμα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο  κ. Γιώργος Πατούλης γιόρτασε με την οικογένεια του και με πλήθος πιστών τη μεγαλύτερη και λαμπρότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης στην Μητρόπολη Αθηνών. Με το ανέσπερο φως της Αναστάσεως να φωτίζει τις καρδιές των πιστών, ο κ. Πατούλης αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με όλους.

Στο Αναστάσιμο μήνυμά του ο κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με τις θερμές ευχές του για υγεία, αγάπη, οικογενειακή και προσωπική πρόοδο, εύχεται η αισιοδοξία και η ελπίδα που εκπέμπει το μήνυμα  της Αναστάσεως, να φωτίσει τη ζωή όλων και να σημάνει την αναγέννηση της πατρίδας μας.

 

 

 

 

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα