Προώθηση προϊόντων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Παιονίας βρέθηκε στη συνεδρίαση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κεντρικής Μακεδονίας στις εργασίες της οποίας συζητήθηκαν οι προοπτικές της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας που έχει ως σκοπό την ανάδειξη,προβολή και προώθηση των ποιοτικών προϊόντων που παράγονται εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η ίδρυσή της εντάσσεται στο πλαίσιο των υποστηρικτικών δράσεων και μέτρων που σχεδιάζει και εφαρμόζει η Περιφέρεια με στόχο την προώθηση του «Καλαθιού Αγροτικών Προϊόντων» της ΠΚΜ.
Ο κ. Γουντενούδης ο οποίος συμμετέχει στη Διαχειριστική Επιτροπή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Κιλτίδης, στην τοποθέτηση του έθεσε θέματα που άπτονται της ανασυγκρότησης των καλλιεργητικών προτύπων της περιοχής και δράσεων για τη μείωση του κόστους παραγωγής και της αύξησης του εισοδήματος του παραγωγού με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών προιόντων αλλά και την ενίσχυση των εξαγωγών των αγροδιατροφικών προιόντων.
Στην συνέχεια επισκέφθηκε την έκθεση τροφίμων και ποτών Detrop στη HELEXPO και το περίπτερο της πρότυπης βιομηχανίας γαλακτοκομικών προιόντων που εδρεύει στο Βαφειοχώρι της Παιονίας, “ΛΥΚΑΣ ΙΚΕ”.

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα