Τη νέα περίοδο ανάπτυξης της τοπικής αυτοδιοίκησης εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, στην έκθεση POLIS

PHOTO (2)PHOTO (1)

Την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών ως βάση για την ανάπτυξη της χώρας έθεσε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην εκδήλωση των εγκαινίων της 10ης POLIS, της Διεθνούς Έκθεσης Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημοσίου, Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων από την Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

«Μέσα από τη συμμετοχή τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα με στόχο την εξυπηρέτηση και αναβάθμιση της ζωής του πολίτη, η POLIS αναδεικνύει σημαντικά θέματα, παρουσιάζει καλές πρακτικές πρότυπων Δήμων της Ελλάδας & του εξωτερικού, προβάλλει καινοτόμες δράσεις και πρακτικές των σύγχρονων πόλεων, ενισχύει τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Κράτους – Πολίτη. Παρουσιάζει τις σύγχρονες εξελίξεις στην παροχή υπηρεσιών και την παραγωγή προϊόντων που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του» ανέφερε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση των εγκαινίων στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ανάπτυξη της χώρας εδράζεται στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών στα ευρωπαϊκά πρότυπα, σε μία τοπική αυτοδιοίκηση ανοικτή στην κοινωνία και στην υπηρεσία του πολίτη. Η Κ.Ε.Δ.Ε και η αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού είναι έτοιμη να συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση και μέσα από δημιουργικό διάλογο να βρεθούν λύσεις στα όποια προβλήματα στέκονται τροχοπέδη στην ανάπτυξη των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη της χώρας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα