Πληρούνται οι όροι στέγασης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βαμβακόφυτου

Τη Δευτέρα 12-6-2017 η Επιτροπή Καταλληλότητας Σχολικών Κτιρίων επισκέφθηκε τους ισόγειους χώρους του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακοφύτου, οι οποίοι προορίζονται για τη στέγαση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Σιντικής, με σκοπό την αξιολόγησή τους.
Πριν από μερικούς μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 15-11-2016, έπειτα από αυτοψία της επιτροπής διαπιστώθηκε ότι οι χώροι, με κάποιες παρεμβάσεις – τροποποιήσεις μικρής κλίμακας, δύνανται να χρησιμοποιηθούν για την στέγαση του 2/θέσιου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.
Μετά την υλοποίηση όλων των παρατηρήσεων και την περάτωση των σχετικών κατασκευαστικών εργασιών, που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Σιντικής όλο αυτό το διάστημα, η επιτροπή έκρινε πως πλέον τηρούνται οι προδιαγραφές του “Οδηγού μελετών για διδακτήρια όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης” του ΟΣΚ Α.Ε.
Αναμένεται το σχετικό πρακτικό της επιτροπής καταλληλότητας καθώς και η έγκριση της μελέτης Ενεργητικής Πυροπροστασίας από την Π.Υ. Σερρών, η οποία ήδη ετοιμάζεται, και το Ειδικό Σχολείο θα είναι έτοιμο να δεχτεί τους μικρούς του μαθητές .

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα