Θα διαφυλάξω την ενότητα της Αυτοδιοίκησης

Η πολιτική διαδρομή του κάθε αιρετού της αυτοδιοίκησης είναι γνωστή στους πολίτες. Τόσο η δική μου, όσο και του δημάρχου Ηλιούπολης.

Εγώ προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ δοτός σε οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα, ούτε υπηρέτησα το κομματικό σύστημα. Η πολιτική μου ταυτότητα δεν επηρέασε ποτέ τη στάση μου απέναντι στα ζητήματα της αυτοδιοίκησης.

Δεν έβαλα ποτέ το κόμμα, πάνω από το θεσμό, όπως ο κ. Βαλασόπουλος.

Δεν υπηρέτησα κανέναν πρωθυπουργό, αλλά συνεργάστηκα ως δήμαρχος με πέντε διαφορετικούς, με μοναδικό κριτήριο, την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμπολιτών μου και την προάσπιση του κύρους της αυτοδιοίκησης.

 

Οποιαδήποτε συνέχεια της αντιπαράθεσης μου με το δήμαρχο Ηλιούπολης βλάπτει την ενότητα του θεσμού και προσφέρει ανέξοδη δημοσιότητα σε έναν αιρετό που ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης. Γι’ αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί, για να διαφυλάξω την ενότητα μας.

 

Τέλος, εύχομαι καλή τύχη στο εγχείρημα της Κεντροαριστεράς, γιατί ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή φωνή από την πλευρά αυτή.

Όμως αυτό δεν θα γίνει όσο στο εγχείρημα διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο πρόσωπα που έχουν συνδέσει την πολιτική τους διαδρομή με το φθαρμένο πολιτικό προϊόν, όπως ο κ. Βαλασόπουλος.

Όσο για τη Νέα Δημοκρατία, ας μην ανησυχεί, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι βρίσκει το δρόμο της κι αποτελεί τη μόνη εναλλακτική επιλογή των πολιτών για την επόμενη μέρα της Πατρίδας μας.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα