Τέσσερις θέσεις εργασίας για τη δομή Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Λαυρεωτικής

 

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ανακοινώνει ότι ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Παροχή Βασικών Αγαθών: Συσσίτιο Δήμου Λαυρεωτικής», συγχρηματοδοτούμενης από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Οι ειδικότητες που δημιουργούνται στο Δήμο μας είναι οι εξής:

Ειδικότητα                                                   Θέση

ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών                1

ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας                 1

ΔΕ Μαγείρων                                                  1

ΥΕ Βοηθών Μαγείρων                                  1

Οι παραπάνω θέσεις έχουν διάρκεια σύμβασης ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Λαυρεωτικής www.lavreotiki.gr. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει την Τετάρτη 17/1/2018 και λήγει την Παρασκευή 26/1/2018., που μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως στο Γραφείο Προσωπικού είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Λαυρεωτικής, Κουντουριώτη, Τ.Κ. 19500, Λαύριο, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

Για οποιαδήποτε πληροφορία ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στα τηλέφωνα 2292320152 κο.Γκίκα  και 2292320140 κα. Μπαράτατζη.

 

Πηγή: Δήμος Λαυρεωτικής

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα