Τέσσερα πολύ σημαντικά έργα δημοπρατεί ο Δήμος Δελφών

Π. Ταγκαλής: «Έχουμε βάλει στην πράξη τέλος στις χαμένες ευκαιρίες»
Τέσσερα σημαντικά έργα, τα οποία αφορούν στην οδική ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και τη δημόσια υγεία, καθώς και την ανάπλαση-αισθητική αναβάθμιση ακινήτου οδηγούνται στη διαγωνιστική διαδικασία από το Δήμο Δελφών, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
• Έγκριση διακήρυξης και κατάρτιση των όρων δημοπράτησης έργου «Αποκατάσταση οδοστρώματος στις Κοινότητες Δελφών και Άμφισσας Δήμου Δελφών»
• Έγκριση διακήρυξης και κατάρτιση των όρων δημοπράτησης έργου «Αντικατάσταση οδοφωτισμού στη Λ. Καραμανλή της Κοινότητας Άμφισσας για λόγους οδικής ασφάλειας»
• Έγκριση επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης, έγκριση διακήρυξης και κατάρτιση των όρων δημοπράτησης του έργου «Αποκατάση-αναβάθμιση ΕΕΛ (βιολογικού καθαρισμού) Γαλαξιδίου»
• Έγκριση και παραλαβή μελέτης και τευχών δημοπράτησης για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση ακάλυπτου χώρου κτιρίου Μακεδών Τ.Κ. Κίρρας»
Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με αφορμή τις παραπάνω αποφάσεις δήλωσε: «Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη στελέχωση νευραλγικών μας υπηρεσιών, με την κατάλληλη οργάνωση, τη μεθοδική δουλειά και φυσικά το ζήλο των εργαζομένων έχουμε καταφέρει να δρομολογήσουμε σημαντικά έργα για όλο το Δήμο Δελφών. Από το στάδιο του σχεδιασμού, που απαιτεί για αρχή την πολιτική βούληση, είμαστε πλέον σε θέση να κάνουμε τη δημοπράτηση άκρως απαραίτητων παρεμβάσεων, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά στην πράξη ότι ο Δήμος μας έχει βάλει τέλος στις χαμένες ευκαιρίες».
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

[td_block_social_counter facebook="cityconnectnewsgreece" style="style6 td-social-boxed" open_in_new_window="y" f_counters_font_family="394" f_network_font_family="891" f_counters_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEzIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMiJ9" f_network_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjExIiwicG9ydHJhaXQiOiI5In0=" counter_color="#ffffff" counter_color_h="#ffffff" network_color="#ffffff" network_color_h="#ffffff" tdc_css="eyJsYW5kc2NhcGUiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjMwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGVfbWF4X3dpZHRoIjoxMTQwLCJsYW5kc2NhcGVfbWluX3dpZHRoIjoxMDE5LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsInBob25lIjp7Im1hcmdpbi1ib3R0b20iOiI0MCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3NjcsImFsbCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNDAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19" twitter="CityConnectgr" youtube="UCAw9690RMUGyhc0XY-L3vwg"]

Τελευταία Νέα