Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31-7-2017 η τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, παρουσία και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα. Στο πλαίσιο της τελετής ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:

«Σήμερα έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να εγκαινιάζουμε τον νέο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας της Δράμας. Πρόκειται για ένα κτήριο με σύγχρονες προδιαγραφές που θα εξυπηρετήσει απόλυτα τις ανάγκες της Αστυνομίας μας. Ας μη ξεχνούμε ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι ο επίσημος φορέας της διαχείρισης της εθνικής και δημόσιας ασφάλειας, της τήρησης της δημόσιας τάξης και γενικώς της άσκησης της αστυνόμευσης στην Ελλάδα.

Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους η Αστυνομία της Δράμας καθημερινά επαληθεύει τον ρόλο της. Κάθε αστυνομικός της Δράμας αποτελεί και ένα σημαντικό κρίκο στην εύρυθμη λειτουργία της Κοινωνίας μας. Κάθε αστυνομικός δίνει τον σκληρό αγώνα για να μπορούμε να διατηρήσουμε τη συνοχή και την ασφάλεια του Συνόλου των συνδημοτών μας.

Σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπηρετείτε τη Δράμα, που είστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, που προτάσσετε το κοινό καλό έναντι πολλές φορές και της ατομικής σας ασφάλειας. Είστε άξιοι όλοι σας.

Θα μου επιτρέψετε να συγχαρώ την ηγεσία της Αστυνομίας στη Δράμα, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη για όλες τις απαραίτητες  ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλιστεί αυτός ο νέος χώρος.

Εύχομαι το νέο κτήριο που είναι η κυψέλη των δράσεων σας και του σπουδαίου έργου σας, να είναι καλορίζικο και ευλογημένο και να συνεχίσετε με τον ίδιο αμείωτο ζήλο την προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο.

Η Δράμα είναι μαζί σας, όπως είστε και εσείς στο πλευρό της».

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα