Ταχύτατη η αποκατάσταση υδροδότησης της Κάτω Αχαΐας

 

Σε ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας αναφέρονται τα εξής για την αποκατάσταση της βλάβης στην κεντρική γεώτρηση της Κάτω Αχαΐας

«Η κεντρική γεώτρηση της Κάτω Αχαΐας έπειτα από αρκετά χρόνια λειτουργίας υπέστη σημαντική βλάβη. Την Παρασκευή 12.45 μμ , δύο συνεργεία της ΔΕΥΑΔ μαζί με ιδιώτη  εργολάβο έσπευσαν στο σημείο και έπραξαν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Εργάστηκαν σκληρά παρά την έντονη βροχόπτωση και την Κυριακή στις 12.10 μ.μ τέθηκε σε λειτουργία εφεδρική γεώτρηση με ικανή ποσότητα για την υδροδότηση όλης της πόλης της Κάτω Αχαΐας.

Ζητούμε συγγνώμη από τους δημότες για την καθυστέρηση. Ύστερα από τη μεγάλη βλάβη της κεντρικής γεώτρησης δόθηκαν λύσεις με κόπο και ατελείωτες ώρες σκληρής εργασίας. Με τη βραχυπρόθεσμη λύση by – pass πετύχαμε την επαρκή υδροδότηση για την Κάτω Αχαΐα. Συνεχίζουμε τις εργασίες με σκοπό την οριστική λύση παρόλο που το μεγάλο ανυψωτικό μηχάνημα 45 τόνων δεν κατάφερε να βγάλει τη γεώτρηση και θα παρέμβει άλλο εξειδικευμένο μηχάνημα για να καθαρίσει και να βγουν τα αντλητικά μηχανήματα αξίας χιλιάδων ευρώ, ενώ απαιτούνται επισκευαστικές εργασίες και παρεμβάσεις ώστε να δοθεί σε λειτουργία  η κεντρική γεώτρηση.

Ευχαριστούμε όλους όσοι ήταν παρόντες στο σημείο  από την πρώτη στιγμή. Τους Νίκο Κανελλόπουλο, Ανδρέα Σαββούδη, Χρήστο Καρύδη, Αλέξανδρο Ματαράγκα, Λάκη Γαλαζούλα, Πέτρο Πανούτσο, Γιώργο Διαμαντόπουλο και Σπύρο Μπίκο.  Επίσης, τους ιδιώτες εργολάβους Αντώνη Σπαράκη και Νίκο Παναγόπουλο. Τον προμηθευτή και συμπαραστάτη μας όποτε του έχει ζητηθεί Γιώργο Μενούνο μαζί με τους γιους του, οι οποίοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια για το ανταλλακτικό που ήρθε πολύ σύντομα από τη Θεσσαλονίκη και για τα υλικά που προμηθευτήκαμε χάριν στην άμεση ανταπόκριση του.

Συντονιστής και αρωγός των προσπαθειών των συνεργείων από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και την Κυριακή στις 12:15 ήταν εκεί και ο κος Βασίλης Λιαρομάτης με τους συνεργάτες του, πλην των υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΥΑΔ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε του δεκάδες δημότες που έδειξαν υπομονή και θάρρος και κρατούσαν ψηλά το ηθικό των ανθρώπων που εργάζονταν για την αποκατάσταση της ζημιάς και ιδιαίτερα τον κ.  Χρήστο Δρακούλη».

 

Πηγή Δήμος Δυτικής Αχαΐας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα