Τα ειλικρινή συλλυπητήρια της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα θύματα του φονικού σεισμού εκφράζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλη στον δήμαρχο του Αματρίτσε Σέρτζιο Πιρότσι

Τη συμπαράσταση της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα ειλικρινή συλλυπητήρια εξέφρασε με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης στον δήμαρχο του μαρτυρικού Αματρίτσε, Σέρτζιο Πιρότσι, που θρηνεί τα θύματα και τους αγνοούμενους από το φονικό σεισμό που έπληξε σήμερα την περιοχή.

«Η σκέψη όλων μας, αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, είναι στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένων.

Την οδύνη μας μεγεθύνει το γεγονός ότι παραδοσιακά, οι Έλληνες έχουμε πολύ ισχυρούς δεσμούς φιλίας κι αγάπης με τον Ιταλικό λαό». 

Ο κ. Πατούλης κάνει γνωστό στον κ. Σέρτζιο Πιρότσι, ότι η Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι διατεθειμένη να συνδράμει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

«Με δεδομένη την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει οι Αυτοδιοικητικές Ενώσεις των δυο χωρών, τονίζει ο κ. Πατούλης, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Η Ελληνική Αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό σας».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα