Τα έργα μέσω ΕΣΠΑ και άλλα επείγοντα ζητήματα της νησιωτικής χώρας συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, με τον Δήμαρχο Ζακύνθου Π. Κολοκοτσά

photo_01102015Θέματα που σχετίζονται με τα χρηματοδοτούμενα μέσω ΕΣΠΑ έργα και τη συνέχισή τους, όπως και άλλα επείγοντα ζητήματα που αφορούν σε μεγάλο ποσοστό Δήμων της νησιωτικής επικράτειας βρέθηκαν, στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, με τον Δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά.

Εκτός από το μέλλον των έργων σε εκκρεμότητα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συζητήθηκαν και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για τη δημόσια Υγεία από την πιθανή διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ εάν δεν υπάρξει κάποια σχετική ρύθμιση των χρεωστούμενων οφειλών. Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλης, επεσήμανε τη σοβαρότητα του προβλήματος από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς στην περίπτωση αυτή θα προκληθεί ανωμαλία στην υδροληψία μέσω των γεωτρήσεων στα νησιά.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλης, επανέλαβε τη θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης στη βάση της σύνθεσης των πολιτικών με στόχο τον εξορθολογισμό των προβλημάτων και την προάσπιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στο σύνολο της επικράτειας με έμφαση στη νησιωτική και ορεινή ηπειρωτική χώρα που αντιμετωπίζει προβλήματα διαφορετικής φύσης από εκείνα στα αστικά κέντρα.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα