«Συνέντευξη» Σε Μαθητές Του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων Έδωσε Ο Δήμαρχος Θάνος Σκάρλος

Μια διαφορετική «συνέντευξη»  παραχώρησε πρόσφατα ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος.

Σε ρόλο «δημοσιογράφων» ήταν μαθητές της Β΄ Τάξης του    1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων  που επισκέφτηκαν το Δημαρχείο προκειμένου να ζητήσουν απαντήσεις σε διάφορες απορίες τους σχετικά με τις δράσεις του Δήμου που αφορούν την ”Έξυπνη Πόλη” .

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τον  Διευθυντή του σχολείου κ. Χρήστο Τσακνάκη και την εκπαιδευτικό  κ. Γεωργία Λελετζή απηύθυναν προς τον Δήμαρχο  ερωτήσεις αυθόρμητες, απλές και σε κάποιες περιπτώσεις δύσκολες, για τις δραστηριότητες του Δήμου, τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται, στο πλαίσιο της συμμετοχής μαθητών της Β΄ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής με θέμα την  “ Έξυπνη  Πόλη ”   με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών  κ. Εμμανουήλ Μαυρέλου  , κ. Κων/νου Βαρσάνη και  κας Μαρίας Νάρη.

Οι ερωτήσεις ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες, όπως για τον ηλεκτροφωτισμό και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, το δίκτυο wi-fi σε κοινόχρηστους χώρους, τα «έξυπνα παγκάκια» και γενικότερα την ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου. Δόθηκε η ευκαιρία στον δήμαρχο να συνομιλήσει μαζί τους για αρκετή ώρα, να απαντήσει στις απορίες τους,   ζητώντας παράλληλα από τα ίδια τα παιδιά να του αναφέρουν τις ιδέες τους για μια καλύτερη πόλη,

Ο κ. Σκάρλος συνεχάρη τα παιδιά,  τους εκπαιδευτικούς και τον Διευθυντή κ. Χρ. Τσακνάκη δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένος για το πολύ υψηλό επίπεδο της συζήτησης.

«Η επαφή με τη νέα γενιά πέρα από ευχάριστη  είναι πάντα εποικοδομητική. Μας δίνει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να καταφέρουμε κι εμείς ως διοίκηση να γίνουμε καλύτεροι», είπε στους μαθητές ο δήμαρχος.

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα