Συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων

Συνεδρίασε την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΔΕΠΑΝ και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δικτύου, καλωσόρισε ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης.

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Δικτύου και Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφέρθηκε στην πορεία και την δράση του ΔΕΠΑΝ καθώς επίσης στην συμβολή του στην επίτευξη στόχων των ΟΤΑ – Μελών.

Στη συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής του ΔΕΠΑΝ κ. Βασίλης Κουτσιώρης ενημέρωσε για ζητήματα λειτουργίας, προγραμμάτων και χρηματοδότησης έργων.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η τελική εκδήλωση του Έργου “NNC” με τίτλο:

«Απελευθερώστε την εσωτερική σας δημιουργικότητα στον ψηφιακό πολιτισμό σε έναν κόσμο του 2030» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος “ERASMUS+”

Της συνεδρίασης προηγήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Βριλησσίων, του Δημάρχου Ξ. Μανιατογιάννη, του Προέδρου του ΔΕΠΑΝ Χ. Μαμσάκου και του Γεν. Διευθυντή του Δικτύου Β. Κουτσιώρη, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα της αυτοδιοίκησης.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

[td_block_social_counter facebook="cityconnectnewsgreece" style="style6 td-social-boxed" open_in_new_window="y" f_counters_font_family="394" f_network_font_family="891" f_counters_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEzIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMiJ9" f_network_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjExIiwicG9ydHJhaXQiOiI5In0=" counter_color="#ffffff" counter_color_h="#ffffff" network_color="#ffffff" network_color_h="#ffffff" tdc_css="eyJsYW5kc2NhcGUiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjMwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGVfbWF4X3dpZHRoIjoxMTQwLCJsYW5kc2NhcGVfbWluX3dpZHRoIjoxMDE5LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsInBob25lIjp7Im1hcmdpbi1ib3R0b20iOiI0MCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3NjcsImFsbCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNDAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19" twitter="CityConnectgr" youtube="UCAw9690RMUGyhc0XY-L3vwg"]

Τελευταία Νέα