Συνεχίζονται οι αιτήσεις των κατηγοριών ΠΕ/ΤΕ και ΥΕ, για τις 8.166 προσλήψεις σε ΟΤΑ

Ο Δήμος Λαυρεωτικής  ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι αιτήσεις της 3Κ/2018 προκήρυξης από τον ΑΣΕΠ για τις 8.166 προσλήψεις τακτικού προσωπικού σε ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ. Οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί συμπεριλαμβάνουν τον Δήμο Λαυρεωτικής.

Οι υποψήφιοι ξεκινάνε υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και στη συνέχεια την αποστέλλουν εκτυπωμένη μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ταχυδρομική διεύθυνση του ΑΣΕΠ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην παρούσα φάση έχει ως ακολούθως:

Κατηγορίες ΠΕ/ΤΕ: Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης  (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) οι αιτήσεις λήγουν στις 13 Μαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π

Η ηλεκτρονική αίτηση πρέπει να τυπωθεί και να υπογραφεί και στη συνέχεια με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, να αποσταλεί ταχυδρομικά στον ΑΣΕΠ  με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2018
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510 (αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε./Τ.Ε. την οποία διεκδικούν.)

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα δικαιολογητικά για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ΠΕ και ΤΕ, πρέπει να έχει αποσταλεί έως τις 16 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή.

Κατηγορία ΥΕ: Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης οι αιτήσεις αρχίζουν στις 8 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και λήγουν στις 23 Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Η ηλεκτρονική αίτηση πρέπει να τυπωθεί και να υπογραφεί και στη συνέχεια με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, να αποσταλεί ταχυδρομικά στον ΑΣΕΠ  με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2018
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510 (αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Υ.Ε. την οποία διεκδικούν.)

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα δικαιολογητικά για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, κατά περίπτωση, πρέπει να έχει αποσταλεί έως την 27η Μαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη.

 

Πηγή: Δήμος Λαυρεωτικής

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα