Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατ. Σακελλαροπούλου

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε πρόσφατα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στο Κτίριο Διοίκησης της Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη.
Η κ. Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για την επανεκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.
Η κ. Σακελλαροπούλου και ο κ. Τζιτζικώστας συζήτησαν για θέματα ανάπτυξης και για το έργο της Περιφέρειας, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, αλλά και για το σχέδιο της Περιφέρειας για τα επόμενα χρόνια.
Μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, η κ. Σακελλαροπούλου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους επτά Τοπικούς Αντιπεριφερειάρχες, Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, οι Αντιπεριφερειάρχες ενημέρωσαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε Περιφερειακής Ενότητας, αλλά και για τα πιο σημαντικά έργα που υλοποιεί σε κάθε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας η Περιφέρεια.
Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη τιμή και χαρά υποδέχτηκα σήμερα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Κτίριο Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και είχα την ευκαιρία να την ενημερώσω για μια σειρά από δράσεις και παρεμβάσεις που έχουμε προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα σε όλους τους τομείς και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, την ενημέρωσα για τα σημαντικά αναπτυξιακά έργα που έχουμε ήδη ξεκινήσει και υλοποιούμε, αλλά και εκείνα τα οποία σχεδιάζουμε και θα υλοποιήσουμε τα επόμενα χρόνια. Είχαμε μάλιστα την ευκαιρία μαζί με τους επτά Αντιπεριφερειάρχες να την ενημερώσουμε διεξοδικά για το έργο που υλοποιούμε σε όλη την Κεντρική Μακεδονία όλα αυτά τα χρόνια και είμαι βέβαιος ότι αναγνωρίζει πως η Κεντρική Μακεδονία βρίσκεται πια σε τροχιά ανάπτυξης, είναι ένας τόπος, ο οποίος τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει συνολικά στη χώρα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη σε διάφορους τομείς κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι το έργο αυτό να το συνεχίσουμε, να αναβαθμίσουμε και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας μέσα από τα έργα που υλοποιούμε, αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η Κεντρική Μακεδονία να πρωταγωνιστήσει σήμερα και στο μέλλον. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Πρόεδρο για την επίσκεψή της και για τις ευχές της για τη νέα θητεία».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα