Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λυρου με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γεώργιο Σταμάτη

Με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας  είχε πριν λίγες ημέρες προγραμματισμένη συνάντηση ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου προκειμένου να συζητήσουν θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης για το Δήμο μας. Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα των Ρομά και με τις ανάγκες που προκύπτουν στην μειονότητα.

Αποφασίσθηκε η ενεργοποίηση για το εμβολιαστικό πρόγραμμα των Ρομά, ούτως ώστε οι εμβολιασμοί να τρέξουν άμεσα. Παράλληλα τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης  και άλλες εκκρεμότητες γύρω από τα προβλήματα που χρονίζουν στον Δήμο μας και αφορούν τους Ρομά.

Στη δήλωση του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις σε παθογένειες ετών. Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για  την πρόσκληση να επισκεφθεί το Δήμο μας και δεσμεύθηκε αυτό να γίνει άμεσα.

 

Πηγή Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα