Συνάντηση φορέων της Δράμας για την τουριστική ανάπτυξη

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση όλων των φορέων από την περιοχή της Δράμας στον αίθριο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου, φυσικά με εφαρμογή όλων των μέτρων για την πανδημία. Είναι η πρώτη φορά, που όλοι οι φορείς αντιμετωπίζουν συνολικά και όχι μεμονωμένα την ανάπτυξη Τουρισμού στην Δράμα.

«Βγάζουμε τη Δράμα από την απομόνωση και την εσωστρέφεια της», σημείωσε ο Δήμαρχος Χριστόδουλος Μαμσάκος και πρόσθεσε: «Όλοι μαζί, βουλευτές, Αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού, Επιμελητήριο, Ένωση Ξενοδόχων, Αναπτυξιακή Δράμας, Εφορεία Αρχαιοτήτων, Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης, Σύλλογος φίλων Γραμμάτων και Τεχνών, Τουριστικοί Πράκτορες, Διεύθυνση Δασών, Ένωση Οινοποιών Δράμας, Πανεπιστήμιο ΔΙΠΑΕ, Έδρα  UNESKO, ΤΕΕ Παραρτήματος Δράμας, Δικηγορικός Σύλλογος και πολλοί άλλοι φορείς του νόμου μας, σχεδιάζουμε το τουριστικό προϊόν  και προωθούμε τον τουριστικό πολιτισμό της περιοχής μας».

Ακολούθως τόνισε: «Ως πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης ΠΕ Δράμας, νιώθω την τεράστια ευθύνη που μου αναλογεί και με πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά, δεσμευόμαστε  και δεσμεύομαι, όλη η επιτροπή,  να καταβάλουμε την απαιτούμενη προσπάθεια για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος. Όλοι μαζί μπορούμε!»

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα