Συνάντηση Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά και Εντεταλμένου Συμβούλου με τα Αθλητικά Σωματεία του Νησιού

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Παναγιώτη Κροντηρά – Δημάρχου Τήνου και του Εντεταλμένου Συμβούλου για τα Αθλητικά κ. Γιάννη Μέγκουλα , παρουσία του νομικού συμβούλου του Δήμου Τήνου κ. Νίκου Σπηλιόπουλου, με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του νησιού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Δημοτική Αρχή παρουσίασε μια πρότασή για νέο κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού. Σκοπός της πρότασης αυτής είναι η βελτίωση της διαχείρισης και η ενίσχυση της λειτουργικότητας των αθλητικών χώρων, ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες όλων των αθλητών και των αθλητικών σωματείων του νησιού.
Οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων εξέφρασαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους σχετικά με τον νέο κανονισμό. Η Δημοτική Αρχή τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με τα σωματεία για την τελική διαμόρφωση του κανονισμού, και συμφωνήθηκε ότι τα σωματεία καταθέσουν τις προτάσεις τους, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για να συνταχθεί ο κανονισμός με τρόπο που να συμφέρει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις προτάσεις τους και να διασφαλίσουμε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας θα λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»
Η Δημοτική Αρχή Τήνου ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων για τη συμμετοχή και την εποικοδομητική τους συμβολή στη συνάντηση.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα