Συνάντηση Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με εκπαιδευτικούς και μαθητές του 3ου Λυκείου Πύργου

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση-συζήτηση πραγματοποίησε πρόσφατα ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με εκπαιδευτικούς και μαθητές του 3ου ΓΕΛ Πύργου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.
Το θέμα που αναπτύχθηκε ήταν η συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στον Δήμο Πύργου, καθώς το 3ο ΓΕΛ είναι ένα από τα 100 σχολεία σε όλη τη χώρα που συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».
* Από την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου συμμετείχαν στη συνάντηση ο διευθυντής του 3ου ΓΕΛ Αντώνης Σπανός και οι καθηγήτριες Λίτσα Χατζηελευθερίου, Όλγα Λαμπαούνα, Μαρία Ζώντου και Κατερίνα Χριστοπούλου, καθώς και 12 μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η πρόεδρος του ΔΟΠΠ Μαριάννα Σταθοπούλου.
– Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήσεως του σχολείου, ώστε οι μαθητές να ενημερωθούν από τον κ. Αντωνακόπουλο για τη συμβολή της ΕΕ σε τοπικό επίπεδο, τα έργα ΕΣΠΑ και τη σημασία τους για την ανάπτυξη της περιοχής και γενικότερα τις αξίες και τους θεσμούς της ΕΕ και πως αυτές λειτουργούν ανά χώρα και κοινωνία.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα