Συνάντηση Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας με τον νέο Διοικητής Πυροσβεστικής Ηλείας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Θύμιο Κοτζιά  πραγματοποίησε  ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  Νομού Ηλείας Πύραρχος  κ.  Ιωάννης  Καραμαλίκης .

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, σε εγκάρδιο κλίμα ο κ. Κοτζιάς   ευχήθηκε στον νέο Διοικητή  καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και του επισήμανε το δύσκολο έργο που επιτελεί το Πυροσβεστικό Σώμα  ως επιχειρησιακός βραχίονας της Γ.Γ.Π.Π.

Επίσης έγινε αναφορά  για την αποφασιστικότητα  και τον επαγγελματισμό που έδειξε όλο το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  στις  πυρκαγιές που προκλήθηκαν κατά την περσινή  αντιπυρική περίοδο,  μια  προσπάθεια που   όλοι είμαστε  υποχρεωμένοι να την  στηρίζουμε και να την ενισχύουμε με  κάθε πρόσφορο μέσο.

Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών  Υπηρεσιών  Ηλείας Πύραρχος   κ.  Ιωάννης   Καραμαλίκης με την σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τις φιλοφρονήσεις του, για το πυροσβεστικό προσωπικό στο οποίο ηγείται στην περιοχή μας  και του επισήμανε ότι το Πυροσβεστικό Σώμα είναι και θα είναι μαζί με την κοινωνία σε καθημερινή βάση και δίπλα σε όλους τους συμπολίτες όποτε κριθεί αυτό αναγκαίο.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κ κ Πέτρος Γιαννακόπουλος,  Γιώργος Γεωργακόπουλος και Φώτης  Κωσταριάς καθώς και ο Επιπυραγός

κ Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.

 

Πηγή: Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα