Συνάντηση Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Πύργου

Συνάντηση  με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης  Ναμπίλ  Ιωσήφ Μοράντ είχε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Πύργου πύραρχος Ιωάννης Καραμαλίκης, που ανέλαβε τα καθήκοντα του τον Φεβρουάριο και επισκέφτηκε εθιμοτυπικά  τον Δήμαρχο  στο Δημαρχείο Λεχαινών.

Ο κ. Καραμαλίκης ζήτησε από τον Δήμαρχο να συμπαραστέκεται  στους  εργαζόμενους του Πυροσβεστικού Σώματος και να συνεχίσει να τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις όπως άλλωστε πράττει όλα αυτά τα χρόνια. Και ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του θα είναι πάντοτε παρών σε ότι του ζητηθεί από τον Δήμο και τους πολίτες του, σε ζητήματα πυρκαγιών, πλημμυρών και ότι άλλο χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε να μην υπάρξουν πολλές πυρκαγιές φέτος  για να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως το  2007 και  ότι ο Δήμος λαμβάνει τα μέτρα του με  ενημέρωση των πολιτών  για μέτρα πυροπροστασίας (με φυλλάδια και άλλους τρόπους) και απηύθυνε  έκκληση στους πολίτες να μην ανάβουν φωτιές. Ανέφερε ότι η πρόληψη είναι πολύ βασική και απαιτείται δασικός καθαρισμός πριν την  καλοκαιρινή περίοδο  και αυτό μπορεί να γίνει και με τη συνδρομή εθελοντών πολιτών.

Αναφέρθηκε στις περσινές παρεμβάσεις και του ιδίου για το πυροσβεστικό  ελικόπτερο Έρικσον που βρισκόταν στη Κρήτη και  ήρθε έγκαιρα  στην περιοχή και στην απαραίτητη στήριξη της Πυροσβεστικής  μονάδας που βρίσκεται στο αεροδρόμιο από το Δήμο, αλλά και της πυροσβεστικής Λεχαινών που επιτελούν ακούραστα  το έργο τους.

Τέλος, ο Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η θητεία του κ. Καραμαλίκη θα είναι επιτυχημένη σε όλους τους τομείς , αφού είναι γνωστή η υπηρεσιακή του αφοσίωση στο καθήκον και η ακεραιότητά του ως αξιωματικού που τον οδήγησαν στους ανώτερους βαθμούς της πυροσβεστικής.

 

Πηγή: Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα