Ο Δήμος Αμφίπολης στηρίζει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

 

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο στόχος της διοργάνωσης είναι η εμφάνιση του λαού στο προσκήνιο και η ξεκάθαρη εντολή προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας προκειμένου να ανατραπεί η υφιστάμενη πολιτική πλεύση που αποδέχεται σύνθετη ονομασία, η οποία περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία.

Ο Δήμος Αμφίπολης και ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μελίτος, στηρίζουν άμεσα την προσπάθεια του ελληνικού λαού απέναντι στην παραχάραξη της ιστορίας του και την δίκαιη έκφραση της βούλησης του.

Ο Δήμος Αμφίπολης παρέχει την δυνατότητα σε όποιον δημότη επιθυμεί να συμμετέχει στο συλλαλητήριο, να μετακινηθεί δωρεάν με ναυλωμένα λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 από τις πρώην έδρες του δήμου (Μπάφρα, Πρώτη, Ροδολίβος, Παλαιοκώμη).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα του δήμου 2324 350 100 & 23240 20701 και να έρθουν σε συνεννόηση με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Οι συμμετοχές θα πρέπει να δηλωθούν έως την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 14:30.

 

Πηγή Δήμος Αμφίπολης Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα