Συμμετοχή Δημάρχου Τήνου στην συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό

Στην 12η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε ο Παναγιώτης Κροντηράς – Δήμαρχος Τήνου με το κύριο θέμα της συνεδρίασης τη διατύπωση απόψεων επί του νέου Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου για τον Τουρισμό, το οποίο βρίσκεται στο Παραδοτέο Β΄ Σταδίου (2η Φάση), καθώς και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) που συνοδεύει το εν λόγω πλαίσιο.

Ο Δήμαρχος Τήνου στην τοποθέτησή ανέφερε τις ενστάσεις και τις διαφωνίες του για το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον τουρισμό και συμφώνησε με τις παρατηρήσεις του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου καθώς και με τους εισηγητές του θέματος.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της Επιτροπής για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο του Δήμου Τήνου για τον τουρισμό κ. Ευάγγελος Κορνάρος, ο οποίος μετέφερε τις ενστάσεις και διαφωνίες της επιτροπής που αφορούν στην επίδραση του συγκεκριμένου πλαισίου στον τουριστικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νησιού σε όλους τους τομείς.

Το θέμα όπως έχει δεσμευτεί και ο Δήμαρχος θα συζητηθεί αναλυτικά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα