Σύγχρονο μηχάνημα επουλωτικό λάκκων εξασφάλισε ο Δήμος Πύργου

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας»
Με ένα πλέον σύγχρονο επουλωτικό μηχάνημα λάκκων ενισχύεται και εκσυγχρονίζεται ο εξοπλισμός των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, κάτι που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση βλαβών του οδοστρώματος και την οδική ασφάλεια των πολιτών.
* Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος παρευρέθηκαν στην παραλαβή του μηχανήματος, η χρηματοδότηση του οποίου έχει εξασφαλιστεί από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.
– Όπως τόνισε ο κ. Αντωνακόπουλος:
«Είναι ένα δοκιμασμένο μηχάνημα ήδη από άλλους 25 Δήμους για γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση των βλαβών στο οδόστρωμα, οι οποίες δυστυχώς στον Πύργο είναι πάρα πολλές, αφού όλο το δίκτυο της πόλης έχει να συντηρηθεί πάνω από 20 χρόνια.
Εμείς έχουμε καταφέρει, στο δήμο και τις παρυφές της πόλης, να ανασκευάσουμε συνολικά έως τώρα πάνω από 15 χλμ. δρόμων. Για μια άμεση αντιμετώπιση, για πολύ επείγουσες και επικίνδυνες καταστάσεις, θα χρησιμοποιηθεί αυτό το μηχάνημα.
Είναι μια συμβολή στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας»
Γιάννης Αργυρόπουλος: «Θα βελτιώνουμε δρόμους που χρήζουν άμεσης ανάγκης»
Ένα ακόμη βήμα στην συνολική προσπάθεια συντήρησης και βελτίωσης του αστικού οδικού δικτύου, χαρακτήρισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος την απόκτηση του επουλωτικού λάκκων.
– «Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι δρόμοι μας παρουσιάζουν προβλήματα, χρειάζονται συντήρηση, καθώς είναι δρόμοι που έχουν κατασκευαστεί χρόνια πριν και δεν έχουν συντηρηθεί όπως πρέπει.
Στο πλαίσιο αυτό, μαζί με το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που γίνεται στον οικιστικό ιστό, προσπαθούμε και θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερους δρόμους που χρήζουν άμεσης ανάγκης. Πολύ σύντομα θα συγκροτήσουμε συνεργείο από υπαλλήλους των Tεχνικών υπηρεσιών που θα ορίσουν την λειτουργία του συγκεκριμένου μηχανήματος και άμεσα θα τεθεί προς χρήση», τονίζει ο κ. Αργυρόπουλος.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα