Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλο για τις Πρωτοχρονιάτικες ευχές, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο όπου έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Π.Παυλόπουλο, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, των πολιτικών αρχηγών, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμου Β’, υπουργών της κυβέρνησης, της δικαστικής αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στον κ. Παυλόπουλο να είναι το 2017 μία χρονιά εθνικής ανάτασης και ανάπτυξης για τη χώρα και συζήτησε μαζί του για θέματα που σχετίζονται με την Αυτοδιοίκηση.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες καλή χρονιά και στη χώρα να μπει επιτέλους στο δρόμο  της ευημερίας. Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος γνωρίζει και στηρίζει την Αυτοδιοίκηση ανταλλάξαμε ευχές και συμφωνήσαμε πως ο στόχος της εθνικής ανάπτυξης θα είναι εφικτός μόνο αν αναπτυχθούν και ενισχυθούν οι τοπικές κοινωνίες.

Η Αυτοδιοίκηση πρέπει επιτέλους να αναλάβει το ρόλο και τις αρμοδιότητες που της αρμόζουν προς όφελος των πολιτών. Πρέπει να σταματήσει η Ελλάδα να είναι ουραγός της Ευρώπης σε αυτόν τον τομέα.

Τα οκτώ χρόνια κρίσης έχουν οδηγήσει σε παρακμή. Αυτό πρέπει να σταματήσει αν θέλουμε η χώρα μας να ξαναδιεκδικήσει τη θέση που της αξίζει στον ευρωπαϊκό χάρτη.  

Η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και άμεσα να δρομολογήσουν θεσμικές αλλαγές που θα δώσουν προοπτική ανάπτυξης στη χώρα και θα διασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Αξίζουμε όλοι μία καλύτερη Ελλάδα».

 

 

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
4ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα