Στον Άλιμο παρουσία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη υπογράφηκε η εκκίνηση των έργων του παραλιακού ποδηλατόδρομου και πεζόδρομου από την Καλλιθέα μέχρι τη Βούλα

Στον Άλιμο παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των δημάρχων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, Ανδρέα Κονδύλη Δημάρχου Αλίμου, Γιώργο Παπανικολάου Δημάρχου Γλυφάδας, Κώστα Ασκούνη Δημάρχου Καλλιθέας και του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, υπογράφηκε η εκκίνηση των έργων για την δημιουργία παραλιακού ποδηλατόδρομου και πεζόδρομου μήκους 12 χιλιομέτρων από την Καλλιθέα μέχρι και τη Βούλα.
“Στον δήμο μας το έργο θα ξεκινήσει από το ΠΙΚΠΑ Βούλας και θα τερματίσει στο δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και θα είναι μήκους 2.646 μέτρων.
Ο ποδηλατόδρομος που θα είναι έτοιμος στην πόλη μας σε περίπου 2 χρόνια θα ενοποιηθεί με τα έργα των ολοκληρωμένων παρεμβάσεων αναβάθμισης ποδηλατοδρόμων και πεζοδρομίων στις οδούς Β. Παύλου, Ακτής & Ηλίου, τα οποία θα ξεκινήσουν σε λίγους μήνες.
Η προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, στην οποία το ποδήλατο αλλά και η ηλεκτροκίνηση κατέχουν εξέχουσα θέση και είναι βασικές προτεραιότητες της διοίκησής μας, σε συνδυασμό με την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του παραλιακού μας μετώπου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας”, σημείωσε ο κ. Κωνσταντέλλος.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα