«Στόχος μας για το 2022, μια ακόμα καλύτερη πορεία», τόνισε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΠΑΝ, ο Πρόεδρος Χ. Μαμσάκος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την περασμένη εβδομάδα η ΔΕΠΑΝ στα γραφεία της στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Αντιπρόεδρος και Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και ο Γενικός Διευθυντής Βασίλης Κουτσιώρης, ευχήθηκαν στα μέλη και τα στελέχη της ΔΕΠΑΝ χρόνια πολλά και καλή χρονιά ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν στην πορεία του οργανισμού τονίζοντας ότι στόχος όλων είναι η ήδη αξιόλογη πορεία να γίνει ακόμα καλύτερη.

«Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια, και σήμερα η ΔΕΠΑΝ όχι μόνο συμβάλει στην ανάπτυξη των δήμων –  μελών της αλλά η λειτουργία της έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες που είχαμε τότε. Οι εγκαταστάσεις μας, η οργάνωσή μας, η τεχνογνωσία και το στελεχιακό μας δυναμικό εγγυώνται ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για το Δίκτυο για τον αναπτυξιακό μας οργανισμό», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαμσάκος και με την ευκαιρία ευχαρίστησε το προσωπικό της ΔΕΠΑΝ και τον Διευθυντή Β. Κουτσιώρη για την μέχρι σήμερα επιτυχημένη κατά γενική ομολογία πορεία.

«Πιστεύω χάρη σε εσάς έχουμε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και σήμερα είμαστε ο μεγαλύτερος από τους αντίστοιχους οργανισμούς της χώρας. Εκτιμώ δε πως όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα και όσα έχουν δρομολογηθεί ή δρομολογούνται διασφαλίζουν ότι  θα πηγαίνουμε συνεχώς καλύτερα», συμπλήρωσε.

Παράλληλα ο κ. Μαμσάκος αναφέρθηκε στις δράσεις της ΔΕΠΑΝ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην συνεργασία που υπάρχει με την Κυβέρνηση μέσω σχετικών προγραμματικών συμβάσεων.

«Περισσότεροι από 100 δήμοι έχουμε γίνει μια οικογένεια. Η ΔΕΠΑΝ έχει παρόν και μέλλον. Όλοι στο Διοικητικό Συμβούλιο αυτού του αναπτυξιακού οργανισμού καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις προσδοκίες που υπάρχουν», σημείωσε και απευθυνόμενος στο προσωπικό της ΔΕΠΑΝ πρόσθεσε: «Τόσο εγώ όσο και τα μέλη του ΔΣ είμαστε δίπλα σας. Καλή χρονιά σε όλους μας, δύναμη και πάνω απ΄ όλα υγεία, σε σας και τις οικογένειές σας. Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε ακόμα πιο δυνατή τη ΔΕΠΑΝ να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, μπορούμε!.»

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα