Στήριξη στα σχολεία του Παγγαίου από την εταιρεία «ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ»

Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παγγαίου κ. Μπενή Ελένη και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παγγαίου κ.Δημητρακούδης Βασίλειος ευχαριστούν θερμά για ακόμη μια φορά την διεύθυνση της εταιρείας «ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ» για την δωρεά των 7.500 ευρώ, και συγκεκριμένα το ποσό των 300 ευρώ, σε 25 σχολικές μονάδες του Δήμου Παγγαίου.

Με την κίνηση αυτή, εκφράζεται, εμπράκτως, η στήριξη της εταιρίας στην αναβάθμιση του εξοπλισμού των σχολικών μονάδων του Δήμου, καθώς και η ουσιαστική υποστήριξή της στο εκπαιδευτικό έργο.

Τέτοιου είδους χορηγίες είναι αξιέπαινες και πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση διότι εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή και απρόσκοπτη λειτουργία της μαθητικής κοινότητας.

 

Η εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ιδρύθηκε το 1979 από τον σημερινό της Πρόεδρο κ.Γεώργιο Χατζησάββα. Μετά από τέσσερις δεκαετίες δραστηριότητας είναι μια απο τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στον κλάδο των φυσικών πετρωμάτων με λατομεία αποκλειστικής συνεργασίας σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.

 

Πηγή Δήμος Παγγαίου Website

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα