Στην Βιέννη πραγματοποιήθηκε η 2η Διακρατική συνάντηση του Έργου “NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC”

Με την παρουσία του Δ.Ε.Π.ΑΝ. στην Βιέννη (Αυστρία) στις 4 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η 2η Διακρατική συνάντηση του έργου NEW NORMAL CHANNEL: Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” – “NNC, στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus + της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του ο Οργανισμός Vienna Association of Education Volunteers (εταίρος του Έργου).

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, οι εκπρόσωποι των εταίρων του Έργου μίλησαν για την πρόοδο του έργου μέχρι στιγμής, για τις δράσεις που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Γερμανία, την Αυστρία και την Βουλγαρία, για θέματα διοίκησης και διαχείρισης του Έργου, για τις δράσεις δημοσιότητας καθώς επίσης και για θέματα ελέγχου ποιότητας.

Η Συνάντηση ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την παρουσίαση και τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων και κατόπιν των απαραίτητων αποφάσεων οι εταίροι του Έργου ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Διακρατική Συνάντηση, η οποία προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην Σόφια (Βουλγαρία).

Η εμπειρία NNC είναι μια εκπαιδευτική προσομοίωση, ένα παιχνίδι προσομοίωσης βασισμένο σε προκλήσεις που προσφέρει ένα διαδραστικό, παρακινητικό και ενδυναμωτικό περιβάλλον, μέσω της παιδαγωγικής προσέγγισης της βιωματικής μάθησης.

Η εμπειρία προσφέρει στους νέους και τους εργαζόμενους στον τομέα της νεολαίας ένα διαδραστικό περιβάλλον μάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων και ικανοτήτων που σχετίζονται με τον ψηφιακό πολιτισμό και την δημιουργικότητα, η οποία θα συμβάλει στην υπέρβαση όχι μόνο του τεχνολογικού χάσματος (πρόσβαση σε ψηφιακούς πόρους) αλλά κυρίως του χάσματος δεξιοτήτων και ικανοτήτων (ικανότητα κατανόησης και δημιουργίας στον ψηφιακό κόσμο).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο:

  • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου στη διεύθυνση nnchannel.eu
  • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δ.Ε.Π.ΑΝ.
  • Επικοινωνήστε με το info@depan.gr

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα