Στην Πρέβεζα οι Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής

Στην Πρέβεζα Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής-
Έναρξη την Παρασκευή 21 Απριλίου & ώρα 14:00 στο ΔΑΚ
Ο Δήμος Πρέβεζας πρωταγωνιστής και πάλι στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την καθόλα επιτυχημένη φιλοξενία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικής Γυμναστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, ο Δήμος Πρέβεζας κατάφερε να αποσπάσει ως επιβράβευση των προσπαθειών του, τους Περιφερειακούς Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Απριλίου στο χώρο του ΔΑΚ .
Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 21 Απριλίου ώρα 14.00.
Οι αγώνες περιλαμβάνουν Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Α’-Β’-Γ’-Δ’ κατηγοριών Β’-Γ’ Επιπέδου (Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων) και Επιδείξεων Ε’ Κατηγορίας (προαγωνιστικών) Γ’ Περιφέρειας και είναι ενταγμένοι στο Εθνικό Αγωνιστικό Ημερολόγιο 2023.
Στην πόλη της Πρέβεζας θα φιλοξενηθούν δεκάδες σωματεία από όλη την Ελλάδα προσφέροντας ένα υψηλού επιπέδου θέαμα ρυθμικής γυμναστικής στο κοινό, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας , το πανέμορφο φυσικό
περιβάλλον, την φιλοξενία και την ιστορία του συνδυάζοντας το αγωνιστικό κομμάτι με ένα πανέμορφο ανοιξιάτικο ταξίδι αναψυχής.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα