Στην εκδήλωση «Βραβεία αυτοδιοίκησης» παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση «Βραβεία αυτοδιοίκησης» που διοργάνωσαν η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α) στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης, όπου τιμήθηκαν πρόσωπα που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην αυτοδιοίκηση και στο κοινωνικό σύνολο, παρέστη ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.

photo (1) 14122015

Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης, αναφερόμενος στα τιμώμενα πρόσωπα που έχουν συμβάλει στην πορεία του θεσμού, σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Σε αυτή την κρίσιμη για όλους μας συγκυρία, η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός του Κράτους που βρίσκεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον εγγύτερα στον πολίτη και στις καθημερινές του ανάγκες, έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της απορρόφησης των κραδασμών που δημιουργούν στην κοινωνία οι συνέπειες της πρωτοφανούς σε ένταση και χρονική διάρκεια κρίσης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια η μοναδική δικλείδα ασφαλείας για όλους μας. Κι αυτό το έχουμε δημιουργήσει μια ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Θέλω, όμως, να επισημάνω ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση από μόνη της τίποτε δεν θα είχε καταφέρει, αν δεν στηριζόταν στη συνεργασία της με τους πολίτες και τους φορείς της κοινωνίας, με τους υπόλοιπους θεσμούς του Κράτους και τις επιχειρήσεις. Τη θετική συνεισφορά των παραπάνω αναγνωρίζουμε και τιμούμε στη σημερινή εκδήλωση».

Κλείνοντας ανέφερε ότι αποτελεί προτεραιότητα να διαφυλαχθεί το κύρος της αυτοδιοίκησης και στην προσπάθεια αυτή έχει ιδιαίτερη αξία να αναδειχθούν τα πρόσωπα εκείνα που με την προσφορά και το έργο τους έδωσαν δύναμη και αξία στον θεσμό.

Τα τιμώμενα πρόσωπα για την κοινωνική τους προσφορά ήταν ο Όμιλος ΣΚΑΪ, η Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, για τη στήριξή τους στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης πρώην Δήμαρχο και Υπουργό Σταύρο Μπένο, την πρώην γενική διευθύντρια ΥΠ.ΕΣ Δήμητρα Κουτσούρη, για την προσφορά τους στην αυτοδιοίκηση τον πρώην Δήμαρχο Αργυρούπολης Δημήτρη Ευσταθιάδη, τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Αντιπρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α Γιώργο Ιωακειμίδη, τον πρώην Δήμαρχο Ιλίου Βασίλη Κουκουβίνο, την πρώην Δήμαρχο Ζωγράφου Φωτεινή Σακελλαρίδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

photo (2) 14122015

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, Email : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα