Στα εγκαίνια του Ελληνικού Κέντρου Γονιμότητας στο Βουκουρέστι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλης

14606446_347540718912854_4777921166328025487_n img_3420

Γ.Πατούλης: «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμβάλλουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και ενισχύουν την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού»

 

O Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλης παρέστη σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια του Ελληνικού Κέντρου Γονιμότητας Medsana Genesis Athens, στο Βουκουρέστι, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που του απεύθυνε η Δήμαρχος Βουκουρεστίου Gabriela Firea.

 

Στα εγκαίνια εκτός από τον Κ. Πατούλη και της Δημάρχου Βουκουρεστίου, παρέστησαν επίσης ο πρώην Υπ. Υγείας Nicolae Banicioiu, ο Έλληνας Πρέσβης στη Ρουμανία Β. Παπαδόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Β. Αποστολόπουλος, ο Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Κ. Πάντος και ο Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Ε. Κουμαντάκης.

 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ τόνισε τα εξής:

 

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας σήμερα που εγκαινιάσαμε το Ελληνικό Κέντρο Γονιμότητας εδώ στο Βουκουρέστι.

 

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμβάλλουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και ενισχύουν στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού, ο οποίος διεθνώς, είναι μια τάχιστα αναπτυσσόμενη και διαρκώς μεταλλασσόμενη αγορά.

Πρόκειται για το νέο πυλώνα ανάπτυξης που υποστηρίζεται ενεργά από το ιατρικό δυναμικό της χώρας μας.

Είναι βαθιά μου πεποίθηση πως ο ιατρικός τουρισμός μπορεί να αποτελέσει μια νέα προστιθέμενη αξία στην τουριστική προσφορά τα επόμενα χρόνια, και να έχει τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία.

Οφείλουμε όλοι να επικεντρώσουμε τις προσπάθειες μας προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια συνεργασίας σε επιστημονικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ισχυροποίηση του ελληνικού επιχειρείν και την ενίσχυση της ανάπτυξης.

Οι Δήμοι όλων των ευρωπαϊκών πόλεων σε συνεργασία με το επιστημονικό δυναμικό της χώρας και τις τοπικές κοινωνίες μπορούν και ξέρουν να δείξουν το άλλο πρόσωπο της Ελλάδας διεθνώς».

 

Στο περιθώριο των εγκαινίων ο κ. Πατούλης προσκάλεσε τη Δήμαρχο Βουκουρεστίου να επισκεφθεί την Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο, όπου θα πραγματοποιηθεί στην Ιθάκη το συνέδριο για το ελληνικό ιατρικό τουρισμό.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα