Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και του Προέδρου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελου Φιλόπουλου τη Πέμπτη 16 Μαρτίου

Κεντρικό θέμα το πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικών Ελέγχων σε Δήμους της χώρας και τα απολογιστικά Στοιχεία Α’ και Β’ κύκλου δωρεάν μαστογραφιών

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελος Φιλόπουλος θα παραχωρήσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00 μμ, στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8).

 

Αντικείμενο της Συνέντευξης Τύπου είναι το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής, έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού αλλά και συμβουλευτικής υποστήριξης των πολιτών, το οποίο χρηματοδοτεί η ΚΕΔΕ και το υλοποιεί σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

 

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου θα δοθούν στοιχεία του Α’ και Β’ κύκλου δωρεάν μαστογραφιών.

 

Στο πρόγραμμα προβλέπεται η διάθεση κινητής μονάδας μαστογράφου, η οποία υποστηρίζεται από εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό και περιοδεύει σε Δήμους της χώρας, προσφέροντας  Δωρεάν Μαστογραφικό Έλεγχο στις γυναίκες που για οικονομικούς ή γεωγραφικούς λόγους, δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη συγκεκριμένη εξέταση.

 

Βασικός στόχος του προγράμματος, εκτός από την παροχή δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου είναι η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, το κάπνισμα, τη σωστή διατροφή και την σωματική άσκηση.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα