Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία εργαζομένων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

IMG_3954

«Η ΚΕΔΕ και οι δήμαρχοι όλης της χώρας διεκδικούν από την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία την παράταση της διάρκειας του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας με την εξασφάλιση και της αναγκαίας χρηματοδότησης».

 

Αυτό επισήμανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με αντιπροσωπεία εργαζομένων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.

 

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, ζητούν παράταση του Προγράμματος με πλήρη εφαρμογή της εργασιακής νομοθεσίας.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε στους εργαζόμενους ότι από την έναρξη του διαλόγου για την υλοποίηση του Προγράμματος, η αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού διεκδικεί την επέκταση των συμβάσεων από 5 μήνες σε 10 με 12 μήνες.

 

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη, εκτός από την αντιπροσωπεία των εργαζομένων, συμμετείχε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και Αντιπρόεδρος του ΙΤΑ Δ. Χατζηδάκης, ο Νομικός Σύμβουλος της ΚΕΔΕ Π. Ζυγούρης, και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ Β. Πάνου.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα