Συνάντηση Προέδρου ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τη Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Α. Θεοτοκάτου Συμφωνήθηκε η διοργάνωση διημερίδας για θέματα προληπτικού ελέγχου

AAR_8643AAR_8652

Τη πρόθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να έχει αγαστή συνεργασία με το Ελεγκτικό Συνέδριο επανέλαβε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στη συνάντηση που είχε χθες με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ανδρονίκη Θεοτοκάτου.

 

Όπως υπογράμμισε ο Γ. Πατούλης η συνεργασία των δύο πλευρών θα συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων τα οποία προκύπτουν κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενεργούνται από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

 

Για το λόγο αυτό συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί ειδική θεματική διημερίδα η οποία θα λάβει χώρα στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου 2016.

 

Κεντρικά θέματα της διημερίδας θα είναι ο προληπτικός έλεγχος δαπανών των Δήμων, ο προσυμβατικός έλεγχος των σχεδίων συμβάσεων και ο κατασταλτικός έλεγχος των δαπανών.

 

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ Β. Πάνου και ο Νομικός Σύμβουλος Π. Ζυγούρης, συζητήθηκε η θεματολογία και οι εισηγήσεις που θα πρέπει να γίνουν για την καλύτερη ενημέρωση των αιρετών και των προϊσταμένων των Οικονομικών Υπηρεσιών των Δήμων.

 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να οριστούν εκπρόσωποι του Ελεγκτικού Συνεδρίου οι οποίοι σε συνεργασία με τα μέλη της Επιτροπής της ΚΕΔΕ θα προετοιμάσουν την διημερίδα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα