Σημαντικές δραστηριότητες του Δικτύου Μαιών Νομού Ηλείας,

Επίσκεψη στον  Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ  πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι του Δικτύου Μαιών Νομού Ηλείας, Αρετή Τσερεμέ  και Σοφία Γκάμαρη  συνοδευόμενες από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας Χρήστο Ρετουνιώτη, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις δράσεις τους  σε κοινότητες του Δήμου.

Μέσα στο  2017 έχουν επισκεφτεί και έχουν κάνει, αφιλοκερδώς, τεστ παπ  σε 13 κοινότητες του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και συνολικά εξετάστηκαν 955  γυναίκες.

Οι προληπτικές αυτές εξετάσεις αποτελούν πολύ σημαντικό παράγοντα   για την υγεία των εξεταζομένων αφού προλαμβάνουν πολύ σοβαρές ασθένειες που απειλούν τους κατοίκους  πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μόνοι τους τις εξετάσεις αυτές και ως εκ τούτου η βοήθεια  που τους προσφέρουν είναι πολύ μεγάλη.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Ναμπιλ Ιωσήφ Μοράντ  τις ευχαρίστησε θερμά  για τις υπηρεσίες που προσφέρουν δωρεάν στους πολίτες  και τόνισε ότι προσφέρουν πολύτιμο έργο στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων. Τόνισε ακόμα ότι έχουν την αμέριστη στήριξη και εκτίμηση του Δημάρχου και όλης της Δημοτικής Αρχής στην όλη τους προσπάθεια και απολαμβάνουν την εκτίμηση των κάτοικων.

Τις προέτρεψε τέλος  να συνεχίσουν το έργο τους και τον αγώνα που κάνουν για την Αλληλεγγύη και τη βοήθεια των συνανθρώπων μας.

 

Πηγή: Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα