Σε ΗΠΑ και Καναδά η ΥΠΕΣ Νίκη Κεραμέως – Εκστρατεία ενημέρωσης για την επιστολική ψήφο

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον Καναδά, προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά τους Έλληνες που κατοικούν εκεί για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος στις προσεχείς ευρωεκλογές μέσω της επιστολικής ψήφου, μετέβη την Τετάρτη 20 Μαρτίου η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής της εκστρατείας η κα Κεραμέως θα επισκεφθεί τη Βοστώνη, τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Μόντρεαλ, το Τορόντο, πόλεις με δυναμική παρουσία Ελλήνων αποδήμων, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις ενημέρωσης για την επιστολική ψήφo. Η Υπουργός θα έχει επαφές με Πρέσβεις και Πρόξενους και ευρύτερα με εκπροσώπους και μέλη της ελληνικής κοινότητας. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει επίσημες συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Σαν Φρανσίσκο, κ. Γεράσιμο και Βοστώνης κ. Μεθόδιο.

Επιπλέον, η Υπουργός Εσωτερικών θα πραγματοποιήσει ομιλίες, ανάμεσα σε άλλα fora, στο Harvard Law School καθώς και στο Fletcher School of Law and Diplomacy.

Η κα Κεραμέως θα συμμετάσχει και στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Μόντρεαλ του Καναδά και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Βοστώνη και το Λος Άντζελες.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα