Πρωτοβουλίες προβολής των αξιοθέατων του Μεσολογγίου

 

Σε δήλωση του για την υπογραφή   μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας και του Ευρωπαϊκού Σωματείου ΝικόλαοςRoute-La Via Nikolaiana Nicholas of Myra European Route, ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος σημειώνει:
«Ο Δήμος μας για μια ακόμη φορά βρίσκεται στο επίκεντρο ενδιαφέροντος, δράσεων και πρωτοβουλιών που ενισχύουν την ευρύτερη προσπάθεια της δημοτικής αρχής για εξωστρέφεια, ενίσχυση δεσμών συνεργασίας και προώθηση των χαρακτηριστικών που συγκροτούν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του τόπου μας.
Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας και του Ευρωπαϊκού Σωματείου ΝικόλαοςRoute-La Via Nikolaiana Nicholas of Myra European Route, βρίσκεται προς αυτή την κατεύθυνση. Αποτελεί την υποδομή μιας στενότερης συνεργασίας και διασύνδεσης με τους λαούς της Ευρώπης, η οποία έχει  αναφορά στην προβολή και ενίσχυση της επισκεψιμότητας ιστορικών – θρησκευτικών διαδρομών, μνημείων της Λιμνοθάλασσας και μοναστικών χώρων μεγάλου ενδιαφέροντος. Από την πλευρά μας, θ’ ανταποκριθούμε πλήρως στις επιδιώξεις και τους στόχους του συμφώνου συνεργασίας το οποίο υπεγράφη την Κυριακή 31 Ιουλίου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Παναγιώτη Τσιχριτζή για την άψογη συνεργασία, καθώς επίσης τους εκπροσώπους και τα μέλη της Reggata φιλίας «Appuntamento in Adriatiko e Ionio» που επισκέφθηκαν την περιοχή μας εκφράζοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων για την φιλοξενία. Ελπίζουμε πως η δράση που μόλις ξεκίνησε θα έχει για το Δήμο μας ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα