Πρόταση για την “Ασφαλτόστρωση και βελτίωση Αγροτικών οδών του Δήμου” κατέθεσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας στα πλαίσια του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”

Υποβολή Πρότασης του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στον άξονα ΑΤ05, “ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ”.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», κατέθεσε στο Υπουργείο Εσωτερικών, αίτημα χρηματοδότησης του έργου με τίτλο: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», προϋπολογισμού 633.600,80 €.

Το προτεινόμενο έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών σε περιοχές όπου υφίστανται αγροτικές καλλιέργειες και μέσω της υλοποίησης του θα εξασφαλιστεί η συνεχής και απρόσκοπτη διέλευση των αγροτών (γεωργικών μηχανημάτων), για την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των προϊόντων τους, με ταυτόχρονη μείωση κόστους αυτών. Το συνολικό μήκος των οδών που θα ασφαλτοστρωθούν και εξυπηρετούν την περιοχή με αγροτικές καλλιέργειες ανέρχεται σε 4.410 μέτρα.

Με την ολοκλήρωση κατάθεσης της αίτησης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, κ. Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε τα εξής:

Η αίτηση μας αυτή, είναι η πρώτη που κατατίθεται από μια σειρά προτάσεων χρηματοδότησης που προετοιμάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Θα συνεχίσουν και άλλες προτάσεις που θα στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, υλοποιώντας το πρόγραμμα για το οποίο δεσμευτήκαμε, δίνοντας έμπρακτα λύσεις στις ανάγκες των συνδημοτών-πολιτών του Δήμου μας”.

Πηγή Δήμος Αλεξάνδρειας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα