Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καβάλα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν λόγω εκτέλεσης εργασιών φωτοκατάλυσης στην οδό Ελ. Βενιζέλου, (από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι την Οδό Δαγκλή), Ερυθρού Σταυρού και σε κάθετες αυτών οδούς στα πλαίσια συντήρησης του έργου «Βιοκλιματική αναβάθμιση τμήματος του αστικού κέντρου» της πόλης της Καβάλας.

Συγκεκριμένα:

α) ► Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ΟΔΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι την Οδό Δαγκλή)
και
για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 01.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ. και μέχρι την Πέμπτη 03.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ.

καθώς και

► Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στις κάθετες οδούς με κατεύθυνση εισόδου προς την οδό Ελ. Βενιζέλου (Βελισσαρίου, Βότση από την συμβολή τους με την οδό Φιλίππου & Ηπείρου, Ανώνυμη Οδός από την συμβολή τους με την οδό Ερυθρού Σταυρού)
και
για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 01.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ. και μέχρι την Πέμπτη 03.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ.

– Επισημαίνεται ότι, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα και μέχρι το πέρας των σχετικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την άρση της εργοταξιακής σήμανσης, θα είναι αδύνατη η χρήση και λειτουργία των ιδιωτικών χώρων στάθμευσης (υπόγεια πολυκατοικιών) και του υπαίθριου χώρου στάθμευσης ‘’Αγ. Ιωάννη’’.

– Επισημαίνεται ότι, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα και μέχρι το πέρας των σχετικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την απομάκρυνσης της εργοταξιακής σήμανσης, δυνατότητα ανεφοδιασμού των καταστημάτων θα είναι δυνατή μόνο για την Τρίτη και μέχρι τις 10:00 π.μ. (πρωινές ώρες) μόνο από την οδό Ηπείρου (μέσω Ερυθρού Σταυρού) και από την οδό Βότση (μέσω της οδού Φιλίππου). Η διέλευση των οχημάτων ανεφοδιασμού (όχι στάθμευση) θα εκτελείτε με απόλυτη προσοχή και ευθύνη του επαγγελματία οδηγού του οχήματος ανεφοδιασμού, πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις του εκπροσώπου της φύλαξης της αναδόχου Κ/ξίας.
– Επισημαίνεται ότι σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων ασφαλείας (Αστυνομία,Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και επιβατικών (Ι.Χ. ή Δ.Χ.) που κινούνται από και προς την κλινική ‘’ΛΗΤΩ’’, πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις οδηγίες διέλευσης του εκπροσώπου της φύλαξης της αναδόχου Κ/ξίας.

► Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των εσοχών – παρκίδων επί της οδού ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
για τις ανάγκες προετοιμασίας και εγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης και εκτέλεσης των
εργασιών
και
για το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 31.07.2017 και ώρα 10:00 μ.μ. και μέχρι την Πέμπτη 03.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ.

β) ► Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων της εξωτερικής λωρίδας κυκλοφορίας (πλησίον πεζοδρομίου πάρκου Φαλήρου) του νοτίου ρεύματος κυκλοφορίας της οδού ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και για το τμήμα της από την αρχή της στροφής του πάρκου Φαλήρου έως το τέλος του Μουσείου Καβάλας (Εκτέλεση εργασιών με κατεύθυνση από τον κόμβο Φαλήρου προς το κέντρο).
και
για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 03.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ. και μέχρι την Παρασκευή 04.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ.

► Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων της εσωτερικής λωρίδας κυκλοφορίας (πλησίον κεντρικής νησίδας) του νοτίου ρεύματος κυκλοφορίας της οδού ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και για το τμήμα της από την αρχή της στροφής του πάρκου Φαλήρου έως το τέλος του Μουσείου Καβάλας (Εκτέλεση εργασιών με κατεύθυνση από τον κόμβο Φαλήρου προς το κέντρο).
και
για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 04.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ. και μέχρι το Σάββατο 05.08.2017 και ώρα 06:00 π.μ.

γ) ► Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στις κάθετες οδούς που συμβάλλουν στην οδό ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (Ανώνυμη οδός, Ηπείρου, Μητροπόλεως)
και
για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 05.08.2017 και ώρα 03:00 μ.μ. και μέχρι την Δευτέρα 07.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ.

► Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των οχημάτων στις κάθετες οδούς που συμβάλλουν στην οδό ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (Ανώνυμη οδός, Ηπείρου, Μητροπόλεως)
και
για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 05.08.2017 και ώρα 03:00 μ.μ. και μέχρι την Δευτέρα 07.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ.

Τέλος επισημαίνεται ότι για όλο το χρονικό διάστημα των ανωτέρω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων τα αναφερόμενα τμήματα αποτελούν εργοτάξιο του έργου και κατά συνέπεια οι παραβάτες θα τιμωρούνται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον Κ.Ο.Κ.

Related Articles

ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ

Όλα ξεκινούν από την παραδοχή ότι οι διαδικασίες που διέπουν τις Δημόσιες Συμβάσεις είναι στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη ενός Δήμου! Ο Δήμος Καβάλας υλοποιεί...

Ξεκίνησε η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα ανακύκλωσης του Δήμου Καβάλας

Πολίτες και τοπικές επιχειρήσεις στηρίζουν την ανακύκλωση Mία νέα καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα έρχεται να μπει στην ζωή των πολιτών που ζουν και εργάζονται στον Δήμο...

Εργαστήριο της Πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “100 Intelligent Cities Challenge”

H Καβάλα έχει επιλεγεί ως μία από τις «100 Ευφυείς Πόλεις» στην πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (E.E.) «100 Intelligent Cities Challenge (ICC)» https://www.intelligentcitieschallenge.eu/ . Η...

Get in touch

42ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα

Η Δράμα αποκτά τον πιο σύγχρονο Παιδικό Σταθμό της Ελλάδας

Η Δράμα αποκτά τον πιο σύγχρονο Παιδικό Σταθμό της Ελλάδας. "Λάβαμε την εγκριτική απόφαση του Υπουργείο Εσωτερικών με την ένταξη της χρηματοδότησης στην πρόταση μας,...

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο webinar του Δήμου Βέροιας για την τοπική αγορά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του Δήμου Βέροιας με θέμα «Ο εμπορικός κόσμος της Βέροιας στην εποχή του κορονοϊού: Digital marketing και...

Νέες δωρεάν υπηρεσίες από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βόλβης

O Δήμος Βόλβης  και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων έχουν εξασφαλίσει για όλους τους δημότες, την δωρεάν χρήση του λογισμικού των ΚΕΠ Υγείας, που θα χρησιμοποιηθεί και σαν βασικό...

Αποτελέσματα ανίχνευσης SARS-COV 2 σε αστικά λύματα

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με τα ανωτέρω (α) και (β) σχετικά έγγραφά μας, από τον μήνα Οκτώβριο ο Δήμος Τανάγρας είναι σε διαδικασία ανίχνευσης...

Εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης λυμάτων βιολογικού καθαρισμού σε Δ.Ε Κομποτίου και Αράχθου

Ο δήμος Νικολάου Σκουφά είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως οι εργασίες κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στη Δ.Ε Κομποτίου επιτέλους ξεκίνησαν...